Zwembadtegels

Werkzaamheden

Vakkennis

Bij den Braber & Morren bieden we verschillende soorten tegels om uw zwembad helemaal aan te passen aan uw wensen. Onze tegelzetters zorgen voor de juiste tegels op de juiste plaats, zoals antisliptegels en speciale vormstukken. Ook hier zijn maatwerk oplossingen mogelijk, u bepaalt! 

Zwembadtegels vs. gewone tegels

Zwembadtegels zijn heel anders dan traditionele tegels. Zwembadtegels zijn duurzamer dan tegels in de keuken of badkamer. Dit komt omdat zwembadtegels regelmatig worden blootgesteld aan zonlicht en chemicaliën, waardoor ze sterker moeten zijn. Een glazuurlaag bedekt de zwembadtegels zodat ze bestand zijn tegen deze extra stress en invloeden. Het glazuur maakt de zwembadtegels ook beter bestand tegen verkleuring dan gewone tegels.

Advies zwembadtegels

Weet u nog niet precies welke tegels u wil hebben in en rondom het zwembad? Dan adviseren wij u graag. Kom langs in onze showroom, waar onze experts altijd vrijblijvend en vakkundig advies geven voor een een luxe- en stijlvolle uitstraling voor het zwembad. Bovendien bieden we altijd snelle service en hoge kwaliteit. 

Bekijk projecten binnen zwembadtegels

Zwembadtegels

Zwembad Heveadorp

Zwembadtegels

Sauna Droompark de Zanding Otterlo

Zwembadtegels

Zwembad Droompark de Zanding te Otterlo

Bekijk onze andere werkzaamheden

Vloertegels

Wandtegels

Badkamertegels

Badkamer

Toilet met Metro tegels en terrazzo.

Keukentegels