Badkamertegels

Werkzaamheden

Badkamertegels kopen, waar moet je op letten?

Omdat er zoveel keuze is, kan het lastig zijn een badkamertegel te kiezen die aan uw wensen voldoet. In de badkamer moeten de tegels niet te glad zijn en daarom is de structuur van de tegel erg belangrijk. Daarnaast speelt de hygiëne een belangrijke rol, een keramische tegel is bijvoorbeeld makkelijk schoon te houden. En wanneer u kiest voor een tegel van natuursteen is het belangrijk deze goed te impregneren. Zo beschermt u de tegels voor invloeden van buitenaf.

Verschillende soorten badkamertegels

Een mooi betegelde vloer of wand ziet er netjes, strak en schoon uit. Het mooie van tegels is dat er oneindig veel mogelijkheden zijn: in zowel kleuren, motieven als in patronen. Portugese tegels voor in de badkamer kunnen een normaal saaie badkamerwand een speels karakter geven. Op dit moment zijn deze tegels erg populair. Maar ook mozaïek badkamertegels zijn erg geliefd, omdat er mooie combinaties mee kunnen worden gemaakt met de bijhorende tegels op de vloer.

Verschillend formaat badkamertegel

Wij hebben badkamertegels in verschillende soorten en maten. Grote tegels zijn hygiënisch (door minder voegen) en geven een gevoel van ruimte. Deze tegels zijn populair, al weet niet iedereen een grote tegel goed is toe te passen in de badkamer. Omdat wij zelf ook tegels zetten geven we u van te voren goed advies over de juiste hoeveelheid tegels, om zo min mogelijk snijverlies te krijgen. In onze showroom in Barneveld presenteren we zowel de grote als de kleine formaten badkamertegels.

Showroom boordevol inspiratie

In onze showroom kunt u inspiratie opdoen, en helpen we u graag om de perfecte tegels te vinden die bij uw wensen aansluiten. Kom langs en laat u verrassen door onze service en grote aanbod: Portugese tegels badkamer, badkamer tegels van natuursteen, mozaïek badkamertegels en nog veel meer. Bij den Braber & Morren bent u op het juiste adres! Kom langs in onze showroom, wij denken graag mee!

Bekijk onze andere werkzaamheden

Vloertegels

Wandtegels

Keukentegels

Badkamer

Toilet met Metro tegels en terrazzo.

Zwembadtegels