Steenbok natuursteen

Vensterbanken en dorpels

Natuursteen is een duurzaam en veelzijdig materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt in bouw- en decoratieprojecten. Het is weerbestendig en kan decennia, zelfs eeuwen, meegaan zonder dat het zijn uitstraling verliest. Natuursteen vereist weinig onderhoud en kan gemakkelijk worden schoongemaakt. 

Steenbok natuursteen

Natuursteen past in elk interieur en wordt vaak gebruikt als overgang tussen 2 vloeren, als waterkering in bijvoorbeeld een natte ruimte, als vensterbank en als muurafdekker. 

den Braber & Morren werkt al jarenlang samen met Steenbok Natuursteen, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het op maat maken van diverse natuursteen producten. Zij beschikken ook over standaardmaten, welke direct uit voorraad leverbaar zijn. 

Bovenstaande video biedt een kijkje in de zagerij van Steenbok Natuursteen. 

den Braber & Morren als afhaalpunt

den Braber & Morren is een afhaalpunt van Steenbok Natuursteen. Dit houdt in dat u via Steenbok Natuursteen producten kunt bestellen, welke zonder verzendkosten bij ons kunnen worden afgehaald. Dit bespaart u € 70,- aan transportkosten. Standaard maten normaal gesproken binnen 1 week op te halen. Indien uw bestelling eerst door Steenbok Natuursteen op maat moet worden gemaakt, dan is de levertijd 10 tot 15 werkdagen. Wij nemen telefonisch contact met u op zodra de bestelling bij ons kan worden afgehaald. U hoeft pas te betalen als u bij ons in de showroom bent. 

Natuurstenen producten

Natuursteen vensterbanken en dorpels geven een prachtige uitstraling aan een woonhuis en kunnen het interieur een gevoel van luxe en elegantie geven. Maar denk ook aan toepassingen als: 

  • Raamdorpels
  • Toiletplateaus
  • Vijverranden
  • Muurafdekkers
  • Etc.

Bekijk materiaalsoorten in onze winkel

In onze showroom in Barneveld bestaat de mogelijkheid om de materiaaltypen van Steenbok Natuursteen te bezichtigen. Zo bent u er zeker van dat het materiaal dat u gaat bestellen naar uw wens is. U kunt vervolgens zelf online uw bestelling plaatsen. Uiteraard kunnen wij u daarbij ook helpen of adviseren indien gewenst. 

Vensterbank Graniet Fine Basalt

Antraciet, gezoet

Natuursteen Dorpel

Antraciet, gezoet

Granieten Raamdorpel

Tegelshowroom Barneveld

Tegels zijn er in allerlei patronen, kleuren en maten. U kunt eindeloos variëren! Wilt u graag meer informatie over tegels of een deskundig en persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom in Barneveld en vind de stijl die bij u past, het is zeker de moeite waard. Met een oppervlakte van ruim 200 m2 kunt u onder het genot van een kopje koffie ons volledige assortiment vloer-, wand, badkamer- en keukentegels op uw gemak bekijken. Bent u overtuigd door onze service en deskundigheid? Daarnaast zorgt een vast team van vakkundige en ervaren tegelzetters ervoor dat uw tegelproject perfect wordt opgeleverd.

Openingstijden showroom

Ma, Di Alleen op afspraak
Wo t/m Vr
 10:00 - 12:30 en 13:30 - 17:00 uur
 Za  09:00 - 12:30 uur