Werkzaamheden

Jarenlange ervaring en kennis

Afwerking tot in detail

De tegelzetters van den Braber & Morren zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gebruiken daarbij uitsluitend de beste materialen. Want wie wil nou niet het beste voor zijn eigen product?! Door onze ervaring met vele soorten tegels en alle mogelijkheden kunnen we van begin tot eind aan al uw wensen voldoen. Van advies tot schitterende afwerking. 

We verstaan ons vak

Als tegelzetter verstaan we ons vak. Naast het goed opleveren van het project hoort daar ook de voorbereiding en de nazorg van een opdracht bij, logisch, we zijn niet voor niets al 30 jaar specialist in tegelwerk.

Ontzorgen

Wij kunnen het complete tegelwerk van uw project verzorgen, van advies tot aankoop van de tegels, de logistiek, het aanbrengen van de tegels door ons vast team van vakkundige en ervaren tegelzetters tot aan de uiteindelijke oplevering.

Tegeladvies

Wilt u graag meer informatie over tegels of zou u graag deskundig en persoonlijk advies krijgen? Kom langs in onze showroom in Barneveld en vind de stijl die bij u past, het is zeker de moeite waard. Bezoek onze showroompagina.

Vloertegels

Wandtegels

Badkamertegels

Keukentegels

Zwembadtegels

Badkamer

Toilet met Metro tegels en terrazzo.

Onze tegelcollectie

Voor binnen of buiten, vloer of muur

Wilt u graag meer informatie over tegels of zou u graag deskundig en persoonlijk advies krijgen? Kom langs in onze showroom van 200m2 in Barneveld en vindt de stijl die bij u past, het is zeker de moeite waard. 

Onze merken