Vloertegels

Werkzaamheden

In een woonkamer wordt geleefd

Vloertegels kopen die goed passen bij de sfeer in uw huis? Bij den Braber & Morren hebben we een breed aanbod in verschillende materialen, uitvoering en maten. In onze ruime showroom van 200m2 presenteren we veel voorbeeldvloeren. Zo kunt u inspiratie opdoen en uw favoriete vloertegels ontdekken.

Vloertegels zijn in vele verschillende soorten verkrijgbaar. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan:

Natuursteenlook vloertegels
Vintage vloertegels
Visgraat vloertegels
Vloertegels groot
Betonlook vloertegels
Houtlook vloertegels

Kiest u voor houtlook vloertegels, dan kiest u voor een natuurlijke uitstraling die bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Bijkomend voordeel is dat u geen last heeft van vlekken en de vloer niet meer hoeft te schuren en lakken. Misschien past een industriële tegel beter in uw huis. Een tegel die een stoere sfeer kan creëren, helemaal van deze tijd. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken!

Vloerverwarming

Vloertegels zijn ideaal om te gebruiken met vloerverwarming. Keramiek is een gesteente en heeft de eigenschappen dat het de warmte zeer goed geleid en de warmte gelukkig ook lang vasthoudt. Een houten vloer kan in combinatie met vloerverwarming nog gaan ‘werken’. Zo kunnen er scheuren en kieren ontstaan in de vloer. Met tegels is dit uiteraard niet het geval. De keramische vloertegels zijn voor vloerverwarming uitermate geschikt.

Vloertegels op de wand

Wat veel mensen niet weten is dat vloertegels vaak ook op de wand geplaatst kunnen worden. Dit zorgt voor nog meer mogelijkheden met ontwerpen! U kunt op deze manier een stoere uitstraling creëren. Het is wel belangrijk dat er dan een sterkere lijm wordt gebruikt, omdat vloertegels wat zwaarder zijn dan de gangbare wandtegels. Wij zijn hier uiteraard ook gespecialiseerd in door ons eigen tegelzetbedrijf.

 

Bekijk projecten binnen vloertegels

Vloertegels

Vloertegels in alle soorten en maten

Vloertegels

Hexagon tegels in villa Terschuur

Vloertegels

Marmeren tegels

Vloertegels

Tegelvloer van geldmunten

Vloertegels

Halvloer vintage met zwarte rand te Voorthuizen

Vloertegels

Terrazzo vloer verzorgingshuis te Amersfoort

Vloertegels

Visgraad vloer als loper gelegd in Bussum

Vloertegels

Stenen bricks halvloer in boerderij Achterveld

Bekijk onze andere werkzaamheden

Wandtegels

Badkamertegels

Keukentegels

Badkamer

Toilet met Metro tegels en terrazzo.

Zwembadtegels