Tegelshowroom Barneveld

Enorm veel diversititeit

Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Het uitzoeken van vloer- en wandtegels voor badkamer, keuken, woonkamer of toilet is altijd een heel karwei. Er zijn zeer vele mogelijkheden. Wij bij den Braber & Morren kijken verder dan uw wensen of voorkeuren en samen vinden we de tegel die bij je past. 

In ons advies en ontwerp houden we rekening met sfeer, ruimte en specifieke bouwtechnische aspecten. Maar ook met legpatroon, onderhoud en b.v. vloerverwarming. Welke stijl u ook wilt creëren, er is altijd een passende tegel te vinden en met tegels kiest u ook voor duurzaamheid.

Maak het uzelf gemakkelijk en laat u adviseren in onze showroom van 200m2. We delen graag onze kennis met u en en helpen u graag bij het maken van uw keuzes en dat doen we al 30 jaar.

Duurzaam

Wanneer u bij de keuze voor de inrichting van uw huis ook graag wil kijken naar een duurzame oplossing, dan zijn tegels een goede keuze, want tegels gaan lang mee, zijn makkelijk in onderhoud, maar ook oersterk en onverslijtbaar. Ook zijn tegels in combinatie met vloerverwarming energiezuinig, een zeer goede geleider van warmte en comfortabel.

Assortiment

In de showroom tonen wij uitgebreide collecties van bekende merken als: Cermodus, Atlas, Ariostea, Kera Select, Steenbok, Mosa, Recer, Grespania, Sant-Agostino en nog vele anderen.

Tegelzetters

Wanneer u een tegel heeft uitgekozen dan kunt u deze laten aanbrengen door ons vaste team van vakkundige en ervaren tegelzetters.

Afspraak maken?

We maken graag een afspraak met u, want onze showroom inspireert; kom de uitgebreide keuzemogelijkheden in onder andere vloer-, wand-, badkamer- en keukentegels bekijken. 

Onze showroom aan de Amersfoortsestraat 64a in Barneveld is vier dagen per week geopend, woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 - 12:30 uur en van 13:30 – 17:00 uur en zaterdag van 09:00 – 12:30 uur. Maandag en dinsdag alleen op afspraak. Bezoek onze contactpagina.