Contact

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om in de tegelshowroom onze tegels te komen bekijken? Neem dan contact met ons en wij maken ruim de tijd vrij om u uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Wij helpen u graag verder!

Contactformulier

Openingstijden Showroom

Onze showroom aan de Amersfoortsestraat 64a in Barneveld is vier dagen per week geopend, woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 - 12:30 uur en van 13:30 – 17:00 uur en zaterdag van 09:00 – 12:30 uur. Maandag en dinsdag alleen op afspraak.

Voornaam is een verplicht veld!
Achternaam is een verplicht veld!
E-mailadres is een verplicht veld, vul een juist e-mailadres in.
Telefoonnummer is een verplicht veld!
Vul een bericht in om door te gaan...

Tegelshowroom Barneveld

Tegels zijn er in allerlei patronen, kleuren en maten. U kunt eindeloos variëren! Wilt u graag meer informatie over tegels of een deskundig en persoonlijk advies? Kom dan langs in onze showroom in Barneveld en vind de stijl die bij u past, het is zeker de moeite waard. Met een oppervlakte van ruim 200 m2 kunt u onder het genot van een kopje koffie ons volledige assortiment vloer-, wand, badkamer- en keukentegels op uw gemak bekijken. Bent u overtuigd door onze service en deskundigheid? Daarnaast zorgt een vast team van vakkundige en ervaren tegelzetters ervoor dat uw tegelproject perfect wordt opgeleverd.

Openingstijden showroom

Ma, Di Alleen op afspraak
Wo t/m Vr
 10:00 - 12:30 en 13:30 - 17:00 uur
 Za  09:00 - 12:30 uur