Keukentegels

Werkzaamheden

Keukentegels

 zijn er in vele kleuren, maten en afwerkingen, zijn gemakkelijk in onderhoud maar zijn ook bedoeld om de keuken een mooi uiterlijk te geven. Ons assortiment is uitgebreid, er is voor ieder smaak wat wils. Bij den Braber & Morren hebben we veel merken met keukentegels in onze collectie.

Waarom keukentegels?

In de keuken zijn tegels aan de wand erg hygiënisch. Door de geglazuurde bovenlaag zijn ze makkelijk schoon te maken, te houden en ook zijn ze waterbestendig. Keukentegels op de vloer zijn vaak antislip en kunnen gecombineerd worden met mooie wandtegels voor de keuken. Beide komen in vele kleuren, motieven, decors en designs. Wilt u spierwitte tegels, of toch liever een mooie decoratie? Misschien wilt u wel dezelfde kleur vloertegels als de wandtegels, of juist iets tegenovergesteld voor een mooi contrast. Heeft al eens aan mozaïek gedacht voor de keuken? Laat uw creativiteit zijn gang gaan en bekijk een aantal projecten op de website of kom langs in onze showroom in Barneveld.

Keuken tegels kiezen

Heeft u al enig idee welke stijl keukentegels u graag zou willen? Zowel de kleuren, als de formaten en de breedte van zelfs de voegen zijn hierbij belangrijk. den Braber & Morren kunt u adviseren over de meest geschikte keuze, die het beste past bij uw smaak en stijl van de woning. Maak gerust een afspraak voor advies of kom langs in onze tegelshowroom in Barneveld om vrijblijvend onze uitgebreide collectie keukentegels bekijken.

Vloertegels keuken

Iets minder standaard dan tegeltjes aan de wand bij het keukenblad, maar eigenlijk des te waardevoller, zijn vloertegels in de keuken. Met vloertegels in de keuken hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over morsen of viezigheid: deze tegels zijn beschermd tegen vlekken en zijn altijd in een handomdraai weer schoon. Ook voor nattigheid hoeft u niet bang te zijn, want er zijn ruim voldoende tegels in antislip beschikbaar bij ons. Keuken vloertegels kunnen tegen een stootje en gaan langer mee dan andere soorten keukenvloeren. En heeft u liever hout of een andere vloer in de keuken? We hebben keukentegels in houtlook, natuursteenlook of een andere bijzondere stijl. Uw keuken komt eruit te zien alsof de vloer van hout of een ander materiaal is, maar tegelijk kunt u bijvoorbeeld vloerverwarming plaatsen en geniet u van alle voordelen van vloertegels in de keuken. Het beste van twee werelden!

TIP: Neem een keukenfront en een stukje werkblad van de keuken mee om te bepalen welke keukentegels het beste bij de keuken passen.

Bekijk projecten binnen keukentegels

Keukentegels

Keuken Harderwijk

Keukentegels

Keuken met houtlook tegels Veenendaal

Keukentegels

Keuken met houtlook tegels Veenendaal

Keukentegels

Keuken in vintagestijl in Barneveld

Bekijk onze andere werkzaamheden

Vloertegels

Wandtegels

Badkamertegels

Badkamer

Toilet met Metro tegels en terrazzo.

Zwembadtegels