Tiles Sensation systeemShowroomKleurenpalet
Den Braber & Morren
  • Tiles Sensation systeem

    Wilt u in één oogopslag zien welke variaties er mogelijk zijn met een soort tegel? Maak gebruik van het Tiles Sensation systeem in onze showroom; een digitale beeldscherm, met touch-screen bediening, waarbij de vele mogelijkheden van tegels kunnen worden toegepast in onder andere badkamers en woonkamers.

  • Showroom

    Onze showroom inspireert; bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden in onder andere vloer-, wand-, badkamer- en keukentegels. De showroom van den Braber & Morren is vier dagen per week geopend.

  • Kleurenpalet

    Door onze opgedane kennis te delen, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, helpen wij u graag bij het maken keuzes. Afhankelijk van uw wensen, bepalen we samen welke sfeer de inrichting moet uitstralen. De combinatie van advisering en uitvoering maakt den Braber & Morren uniek.

Werkzaamheden

Onderstaand treft u een overzicht aan van de werkzaamheden die den Braber & Morren verzorgt.

Vloertegels

Bij den Braber & Morren staan we nooit stil. Ons assortiment vloertegels wordt continu gewijzigd. Er komen steeds weer nieuwe vloeren bij, die u in onze showroom kunt bekijken. Heeft u een mooie vloer bekeken en wilt u graag weten of deze bij uw keuken of badkamer past? Fantaseert u er dan eerst even over hoe de vloeren van den Braber & Morren bij u thuis liggen en geniet alvast van het idee van een nieuwe vloer. Wij zullen u daarna uit uw dromen wakker maken, als u dat op prijs stelt adviseren en dan aan de slag om uw droom te verwezenlijken.

Klik hier om onze vloeren te bekijken.

Keukentegels

De vloer- en wandtegels in de keuken bepalen mede de sfeer. Als u hier veel bent dan wilt u misschien wel wat lichtere kleuren zodat het vrolijk blijft in de keuken. De keuze die u maakt is ook afhankelijk van uw keukenkastjes, u wilt natuurlijk dat het bij elkaar past en daarin adviseert den Braber & Morren u graag.

Klik hier om onze keukens te bekijken.

Wandtegels

U krijgt meer sfeer in bijvoorbeeld uw badkamer wanneer u nieuwe wandtegels kiest. Misschien wilt u een en ander verbouwen of bent u er gewoon op uitgekeken. Wat de reden ook is, den Braber & Morren is u graag van dienst.

Klik hier om onze wanden te bekijken.

Badkamer

U wilt eens wat nieuws in de badkamer, maar u wilt niet gaan breken. Dan kunnen nieuwe tegels in de badkamer een goede keuze zijn. Een goed tegelzetbedrijf heeft dat binnen korte tijd prima voor u geregeld. U kiest de tegel uit, den Braber & Morren doet de rest voor u, vakkundig en volgens afspraak.

Klik hier om onze badkamers te bekijken.