Tiles Sensation systeemShowroomKleurenpalet
Den Braber & Morren
 • Tiles Sensation systeem

  Wilt u in één oogopslag zien welke variaties er mogelijk zijn met een soort tegel? Maak gebruik van het Tiles Sensation systeem in onze showroom; een digitale beeldscherm, met touch-screen bediening, waarbij de vele mogelijkheden van tegels kunnen worden toegepast in onder andere badkamers en woonkamers.

 • Showroom

  Onze showroom inspireert; bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden in onder andere vloer-, wand-, badkamer- en keukentegels. De showroom van den Braber & Morren is vier dagen per week geopend.

 • Kleurenpalet

  Door onze opgedane kennis te delen, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, helpen wij u graag bij het maken keuzes. Afhankelijk van uw wensen, bepalen we samen welke sfeer de inrichting moet uitstralen. De combinatie van advisering en uitvoering maakt den Braber & Morren uniek.

Over ons

v.l.n.r. Cees den Braber, Dennis den Braber, Rick Baarsma, Robin Morren en Ruud Morren

Bij de tegelzetters den Braber & Morren kunt u vakmanschap en kwaliteit verwachten. Voor zowel bedrijven als particulieren worden, sinds 5 april 1993, allerlei voorkomende tegelzetwerkzaamheden uitgevoerd. Inmiddels zijn er bij het tegelzetbedrijf, opgericht door Cees den Braber en Ruud Morren, vijf personen werkzaam en zijn er zowel voor de zakelijke klant als de particulier mooie en zeer diverse projecten uitgevoerd. Bekijk hier de referenties.

Onze expertise:

 1. Tegelwerk
 2. Natuurstenen
 3. Restauratie in o.a. badkamers
 4. Plak- en zetvloeren
 5. Smeervloeren

 

Naast een goede prijs staat service, kwaliteit en advies bij den Braber & Morren hoog in het vaandel. Laat u adviseren en inspireren in de showroom en bekijk de uitgebreide keus aan wand- en vloertegels voor badkamer, douche, toilet en keuken. De combinatie van advisering en uitvoering maakt den Braber & Morren uniek.