Tiles Sensation systeemShowroomKleurenpalet
Den Braber & Morren
  • Tiles Sensation systeem

    Wilt u in één oogopslag zien welke variaties er mogelijk zijn met een soort tegel? Maak gebruik van het Tiles Sensation systeem in onze showroom; een digitale beeldscherm, met touch-screen bediening, waarbij de vele mogelijkheden van tegels kunnen worden toegepast in onder andere badkamers en woonkamers.

  • Showroom

    Onze showroom inspireert; bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden in onder andere vloer-, wand-, badkamer- en keukentegels. De showroom van den Braber & Morren is vier dagen per week geopend.

  • Kleurenpalet

    Door onze opgedane kennis te delen, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, helpen wij u graag bij het maken keuzes. Afhankelijk van uw wensen, bepalen we samen welke sfeer de inrichting moet uitstralen. De combinatie van advisering en uitvoering maakt den Braber & Morren uniek.

Wanden

Wat dacht u ervan om wanden te betegelen in uw huis of kantoor? Bij betegelen van een wand heeft u namelijk een groot aantal mogelijkheden: kleine tegels, grote tegels, grove tegels en ook qua kleuren kunt u met tegelwanden alle kanten op. Zelfs het onderhoud is eenvoudig.

Wanden vervangen
Als u bent uitgekeken op het stuc werk, dan kunnen tegelwanden ervoor zorgen dat de woonkamer, keuken of badkamer een totaal andere uitstraling krijgt. Breng een bezoek bij den Braber & Morren en zie wat wij qua tegelwerk voor u kunnen betekenen.

Referenties van den Braber & Morren
Bent u nu al benieuwd naar wat voor wanden wij zoal hebben geplaatst?

Bekijk onze referenties ».