Tiles Sensation systeemShowroomKleurenpalet
Den Braber & Morren
  • Tiles Sensation systeem

    Wilt u in één oogopslag zien welke variaties er mogelijk zijn met een soort tegel? Maak gebruik van het Tiles Sensation systeem in onze showroom; een digitale beeldscherm, met touch-screen bediening, waarbij de vele mogelijkheden van tegels kunnen worden toegepast in onder andere badkamers en woonkamers.

  • Showroom

    Onze showroom inspireert; bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden in onder andere vloer-, wand-, badkamer- en keukentegels. De showroom van den Braber & Morren is vier dagen per week geopend.

  • Kleurenpalet

    Door onze opgedane kennis te delen, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, helpen wij u graag bij het maken keuzes. Afhankelijk van uw wensen, bepalen we samen welke sfeer de inrichting moet uitstralen. De combinatie van advisering en uitvoering maakt den Braber & Morren uniek.

Vloeren

Een vloer is zeer bepalend voor de rest van uw inrichting. Bekijk bij den Braber & Morren Tegeldesign het aanbod van vloeren en kies de vloertegel die bij uw interieur past. Juist in de tijd waarin veel mensen hun uitgaven beperken, kan enkel het vervangen van de vloertegel de ruimte al een geheel nieuwe dimensie geven.

De nieuwste vloeren van den Braber & Morren
Bij den Braber & Morren staan we nooit stil. Het grote assortiment aan vloeren wordt in de showroom continu gewijzigd. Van de klassieke vloertegels tot keramische vloeren. Zo is er op dit moment veel keramisch parket in de showroom te vinden; een trend waarbij tegels lijken op een houten vloer.