Tiles Sensation systeemShowroomKleurenpalet
Den Braber & Morren
  • Tiles Sensation systeem

    Wilt u in één oogopslag zien welke variaties er mogelijk zijn met een soort tegel? Maak gebruik van het Tiles Sensation systeem in onze showroom; een digitale beeldscherm, met touch-screen bediening, waarbij de vele mogelijkheden van tegels kunnen worden toegepast in onder andere badkamers en woonkamers.

  • Showroom

    Onze showroom inspireert; bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden in onder andere vloer-, wand-, badkamer- en keukentegels. De showroom van den Braber & Morren is vier dagen per week geopend.

  • Kleurenpalet

    Door onze opgedane kennis te delen, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, helpen wij u graag bij het maken keuzes. Afhankelijk van uw wensen, bepalen we samen welke sfeer de inrichting moet uitstralen. De combinatie van advisering en uitvoering maakt den Braber & Morren uniek.

Keukens

Den Braber & Morren levert unieke keukentegels. Bent u opzoek naar een nieuwe keuken en wilt u ook een keuken welke voorzien is van prachtig tegelwerk? U bent hier aan het goede adres.

Bekijk onze showroom
Bij het bezoeken van de showroom van den Braber & Morren krijgt u een beeld van het assortiment tegels die den Braber & Morren voor u kan regelen. Grote tegels, kleine tegels, grove tegels, felle tegels, lichte tegels, zware tegels: de keuze is aan u, waarbij wij u graag adviseren.

Tegels voor de keuken
Tegels zijn medebepalend voor de sfeer in uw keuken. Afhankelijk van uw wensen, bepalen we samen welke sfeer de keuken moet uitstralen. Ook kan de keuze voor een tegel afhankelijk zijn van de keukenmeubels; u wilt natuurlijk dat het bij elkaar past en daarin adviseert den Braber & Morren u graag.