Tiles Sensation systeemShowroomKleurenpalet
Den Braber & Morren
  • Tiles Sensation systeem

    Wilt u in één oogopslag zien welke variaties er mogelijk zijn met een soort tegel? Maak gebruik van het Tiles Sensation systeem in onze showroom; een digitale beeldscherm, met touch-screen bediening, waarbij de vele mogelijkheden van tegels kunnen worden toegepast in onder andere badkamers en woonkamers.

  • Showroom

    Onze showroom inspireert; bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden in onder andere vloer-, wand-, badkamer- en keukentegels. De showroom van den Braber & Morren is vier dagen per week geopend.

  • Kleurenpalet

    Door onze opgedane kennis te delen, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, helpen wij u graag bij het maken keuzes. Afhankelijk van uw wensen, bepalen we samen welke sfeer de inrichting moet uitstralen. De combinatie van advisering en uitvoering maakt den Braber & Morren uniek.

Badkamers

Ook voor uw badkamer kunt u terecht bij den Braber & Morren Tegeldesign. Iedere badkamer en badkamertegel brengt een andere sfeer en uitstraling met zich mee. Benieuwd naar recente werken? Bekijk hier de referenties.

Nieuwe tegels in de badkamer
De badkamer krijgt een ander karakter wanneer u de tegels vervangt. Laat u daarom adviseren in onze showroom zodat u zeker weet dat de badkamer de gewenste uitstraling krijgt.

Nieuwe badkamer
Behalve het zetwerk van tegels, verricht den Braber & Morren ook sanitaire verbouwingen. Dit gaat in samenwerking met betrouwbare partners. We bekijken en bespreken graag samen met u de mogelijkheden in de showroom.