Tiles Sensation systeemShowroomKleurenpalet
Den Braber & Morren
  • Tiles Sensation systeem

    Wilt u in één oogopslag zien welke variaties er mogelijk zijn met een soort tegel? Maak gebruik van het Tiles Sensation systeem in onze showroom; een digitale beeldscherm, met touch-screen bediening, waarbij de vele mogelijkheden van tegels kunnen worden toegepast in onder andere badkamers en woonkamers.

  • Showroom

    Onze showroom inspireert; bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden in onder andere vloer-, wand-, badkamer- en keukentegels. De showroom van den Braber & Morren is vier dagen per week geopend.

  • Kleurenpalet

    Door onze opgedane kennis te delen, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, helpen wij u graag bij het maken keuzes. Afhankelijk van uw wensen, bepalen we samen welke sfeer de inrichting moet uitstralen. De combinatie van advisering en uitvoering maakt den Braber & Morren uniek.

Showroom

Twijfelt u welke tegel u nodig heeft of dat de tegel wel past bij uw interieur? Maak het uzelf gemakkelijk en laat u adviseren in onze showroom van 200m2. Door onze opgedane kennis te delen, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, helpen wij u graag bij het maken keuzes.

Onze showroom inspireert
Bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden in onder andere vloer-, wand-, badkamer- en keukentegels. De showroom van den Braber & Morren is vier dagen per week geopend op woensdag t/m vrijdag 10:00 – 12:30 en van 13:30 – 17:00 en op zaterdag van 9:00 tot 12:30. Op maandag en dinsdag is een bezoek aan onze showroom op afspraak ook mogelijk.

Assortiment
In de showroom tonen wij uitgebreide collecties van bekende merken als: Cermodus, Atlas, Ariostea, Kera Select, Vintage, Steenbok, Mosa, Recer, Cerabati,  Grespania, Sant-Agostino en nog vele anderen.

Tegels laten zetten
Mocht u na het bezoeken van ons showroom overtuigd zijn van onze service en deskundigheid, dan kunt u de tegels door ons Tegelzetbedrijf den Braber & Morren laten zetten.