Tiles Sensation systeemShowroomKleurenpalet
Den Braber & Morren
  • Tiles Sensation systeem

    Wilt u in één oogopslag zien welke variaties er mogelijk zijn met een soort tegel? Maak gebruik van het Tiles Sensation systeem in onze showroom; een digitale beeldscherm, met touch-screen bediening, waarbij de vele mogelijkheden van tegels kunnen worden toegepast in onder andere badkamers en woonkamers.

  • Showroom

    Onze showroom inspireert; bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden in onder andere vloer-, wand-, badkamer- en keukentegels. De showroom van den Braber & Morren is vier dagen per week geopend.

  • Kleurenpalet

    Door onze opgedane kennis te delen, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, helpen wij u graag bij het maken keuzes. Afhankelijk van uw wensen, bepalen we samen welke sfeer de inrichting moet uitstralen. De combinatie van advisering en uitvoering maakt den Braber & Morren uniek.

Wanden

Zijn er bepaalde wanden in uw woning of bedrijf toe aan vervanging? Wilt u van het stuc werk af of wilt u graag wat meer kleur en sfeer in de inrichting van de kamer, keuken of badkamer? Den Braber & Morren adviseert!

Referenties van wanden
Neem een kijkje welke tegelwanden er zoal geleverd zijn door den Braber & Morren. U kunt hierdoor meteen inspiratie op doen.

De tegeltjesbrug, Giekerk

24 mei 2016 Dit hebben wij helaas niet opgeleverd, maar het is een heel mooie ‘tegeltjes’ brug. Het Elfstedenmonument is een kunstwerk (fotomozaïek) onder de naam It Sil Heve (Fries) van de beeldend kunstenaars Maree Blok en Bas Lugthart. Het…

Bekijk project →