Tiles Sensation systeemShowroomKleurenpalet
Den Braber & Morren
  • Tiles Sensation systeem

    Wilt u in één oogopslag zien welke variaties er mogelijk zijn met een soort tegel? Maak gebruik van het Tiles Sensation systeem in onze showroom; een digitale beeldscherm, met touch-screen bediening, waarbij de vele mogelijkheden van tegels kunnen worden toegepast in onder andere badkamers en woonkamers.

  • Showroom

    Onze showroom inspireert; bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden in onder andere vloer-, wand-, badkamer- en keukentegels. De showroom van den Braber & Morren is vier dagen per week geopend.

  • Kleurenpalet

    Door onze opgedane kennis te delen, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, helpen wij u graag bij het maken keuzes. Afhankelijk van uw wensen, bepalen we samen welke sfeer de inrichting moet uitstralen. De combinatie van advisering en uitvoering maakt den Braber & Morren uniek.

Vloeren

Op deze pagina kunt u onze referenties vinden over de vloeren die den Braber & Morren heeft geleverd. Dat kan zijn van een eenvoudige vloer in een kledingwinkel tot het betegelen van zwembaden. Van low-budget-tegel tot de hoge-segment-tegel. Voor ieder vraagstuk bieden wij een passende en professionele oplossing.

Den Braber & Morren helpt u graag met uw vloeren
Of er nu een vloer vervangen moet worden in uw eigen woning of bij uw bedrijf, den Braber & Morren denkt met u mee. Neem na het zien van de referenties gerust contact met ons op zodat wij u van dienst kunnen zijn.

Keramische keukenvloer

De keramische vloertegels zijn de nieuwste trend. Deze tegels (planken) zijn allemaal verschillend van structuur. Keramische vloerdelen kunnen uitstekend in de keuken worden toegepast, het geeft een warme uitstraling. Het verschil tussen een  keramische vloer en een echt houten parket…

Bekijk project →
Vintage vloertegel

Vintage vloertegels: een nieuwe tegel met een oude look. Bij een oude verbouwde boerderij zijn deze tegels gelegd in de hal. Vrienden en kennissen vroegen allemaal of de bewoners de vloer als enige intact hadden gehouden; zo’n mooie ‘oude’ vloer.

Bekijk project →
Castelo tegels

De hal bij loodgietersbedrijf P. van Manen in Barneveld is betegeld door den Braber en Morren. Deze Portugese tegels van het merk Castelo zijn in allerlei patronen te leggen. Daarbij is er keuze uit maar liefst 15 verschillende kleuren waaronder…

Bekijk project →
Zwembadtegels

In een villa bij Doorwerth is een inpandig zwembad betegeld door den Braber en Morren. De tegels die zijn gebruikt zijn van het merk Buchtall; tegels en antisliptegels speciaal voor zwembaden.

Bekijk project →