Tiles Sensation systeemShowroomKleurenpalet
Den Braber & Morren
  • Tiles Sensation systeem

    Wilt u in één oogopslag zien welke variaties er mogelijk zijn met een soort tegel? Maak gebruik van het Tiles Sensation systeem in onze showroom; een digitale beeldscherm, met touch-screen bediening, waarbij de vele mogelijkheden van tegels kunnen worden toegepast in onder andere badkamers en woonkamers.

  • Showroom

    Onze showroom inspireert; bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden in onder andere vloer-, wand-, badkamer- en keukentegels. De showroom van den Braber & Morren is vier dagen per week geopend.

  • Kleurenpalet

    Door onze opgedane kennis te delen, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, helpen wij u graag bij het maken keuzes. Afhankelijk van uw wensen, bepalen we samen welke sfeer de inrichting moet uitstralen. De combinatie van advisering en uitvoering maakt den Braber & Morren uniek.

Keukens

Den Braber & Morren levert nieuwe tegels in de keuken. Bent u ook benieuwd hoe wij uw keuken kunnen verfraaien? U kunt op deze pagina onze referenties bekijken.

Nieuwe tegels in de keuken
Nieuwe tegels in de keuken kunnen ervoor zorgen dat het net lijkt of dat u een geheel nieuwe keuken heeft. Tegels zijn er in veel verschillende soorten, kleuren en maten. U maakt de keuze waarbij wij u graag adviseren.

Keramische keukenvloer

De keramische vloertegels zijn de nieuwste trend. Deze tegels (planken) zijn allemaal verschillend van structuur. Keramische vloerdelen kunnen uitstekend in de keuken worden toegepast, het geeft een warme uitstraling. Het verschil tussen een  keramische vloer en een echt houten parket…

Bekijk project →