Tiles Sensation systeemShowroomKleurenpalet
Den Braber & Morren
  • Tiles Sensation systeem

    Wilt u in één oogopslag zien welke variaties er mogelijk zijn met een soort tegel? Maak gebruik van het Tiles Sensation systeem in onze showroom; een digitale beeldscherm, met touch-screen bediening, waarbij de vele mogelijkheden van tegels kunnen worden toegepast in onder andere badkamers en woonkamers.

  • Showroom

    Onze showroom inspireert; bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden in onder andere vloer-, wand-, badkamer- en keukentegels. De showroom van den Braber & Morren is vier dagen per week geopend.

  • Kleurenpalet

    Door onze opgedane kennis te delen, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, helpen wij u graag bij het maken keuzes. Afhankelijk van uw wensen, bepalen we samen welke sfeer de inrichting moet uitstralen. De combinatie van advisering en uitvoering maakt den Braber & Morren uniek.

Badkamers

Den Braber & Morren heeft al veel projecten met badkamers afgerond. Bekijk hier de referenties. Deze projecten zijn slechts een klein deel van het geleverde werk.

Nieuwe tegels voor de badkamer
U wilt eens wat nieuws in de badkamer, maar u wilt niet gaan breken? Dan kunnen nieuwe tegels in de badkamer een goede keus zijn. U kiest de tegel uit en den Braber & Morren doet de rest voor u; vakkundig en volgens afspraak.

Badkamervloer

Voor een badkamer project in Laren zijn keramische vloertegels gebruikt waarbij we aan de wand enkele accenten terug hebben laten komen. De wandtegels zijn 30×60 gerectificeerd wit.

Bekijk project →
Badkamer

Een voorbeeld van een badkamer van keramische hout in een showroom van een van onze tegel leveranciers in Italië.

Bekijk project →