Tiles Sensation systeemShowroomKleurenpalet
Den Braber & Morren
  • Tiles Sensation systeem

    Wilt u in één oogopslag zien welke variaties er mogelijk zijn met een soort tegel? Maak gebruik van het Tiles Sensation systeem in onze showroom; een digitale beeldscherm, met touch-screen bediening, waarbij de vele mogelijkheden van tegels kunnen worden toegepast in onder andere badkamers en woonkamers.

  • Showroom

    Onze showroom inspireert; bekijk de uitgebreide keuzemogelijkheden in onder andere vloer-, wand-, badkamer- en keukentegels. De showroom van den Braber & Morren is vier dagen per week geopend.

  • Kleurenpalet

    Door onze opgedane kennis te delen, gebaseerd op tientallen jaren ervaring, helpen wij u graag bij het maken keuzes. Afhankelijk van uw wensen, bepalen we samen welke sfeer de inrichting moet uitstralen. De combinatie van advisering en uitvoering maakt den Braber & Morren uniek.

Referenties

Den Braber & Morren heeft al veel projecten afgerond. Bekijk hier de referenties. Deze projecten zijn slechts een klein deel van het geleverde werk.

Een greep uit onze zakelijke referenties:
Gemeentehuis Zeist
Dell Amsterdam
Golfvereniging Badhoevedorp
MacDonalds Horst
Gijsbertse Forddealer Barneveld
Top en Kelderman Architecten Barneveld
Itolang Barneveld
De Heus Veevoeders Barneveld

De tegeltjesbrug, Giekerk

24 mei 2016 Dit hebben wij helaas niet opgeleverd, maar het is een heel mooie ‘tegeltjes’ brug. Het Elfstedenmonument is een kunstwerk (fotomozaïek) onder de naam It Sil Heve (Fries) van de beeldend kunstenaars Maree Blok en Bas Lugthart. Het…

Bekijk project →
Keramische keukenvloer

De keramische vloertegels zijn de nieuwste trend. Deze tegels (planken) zijn allemaal verschillend van structuur. Keramische vloerdelen kunnen uitstekend in de keuken worden toegepast, het geeft een warme uitstraling. Het verschil tussen een  keramische vloer en een echt houten parket…

Bekijk project →
Vintage vloertegel

Vintage vloertegels: een nieuwe tegel met een oude look. Bij een oude verbouwde boerderij zijn deze tegels gelegd in de hal. Vrienden en kennissen vroegen allemaal of de bewoners de vloer als enige intact hadden gehouden; zo’n mooie ‘oude’ vloer.

Bekijk project →
Castelo tegels

De hal bij loodgietersbedrijf P. van Manen in Barneveld is betegeld door den Braber en Morren. Deze Portugese tegels van het merk Castelo zijn in allerlei patronen te leggen. Daarbij is er keuze uit maar liefst 15 verschillende kleuren waaronder…

Bekijk project →
Zwembadtegels

In een villa bij Doorwerth is een inpandig zwembad betegeld door den Braber en Morren. De tegels die zijn gebruikt zijn van het merk Buchtall; tegels en antisliptegels speciaal voor zwembaden.

Bekijk project →